„MARȘUL CARIEREI” la a XIV-a ediție a Târgului Ofertei Educaționale (pentru anul școlar 2024-2025)

Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Sălaj în parteneriat cu:

Inspectoratul Școlar Județean Sălaj, Consiliul Județean Sălaj,  Palatul Copiilor Zalău, Primăria Municipiului Zalău și Unitățile de învățământ de nivel liceal din Zalău, a organizat azi, 16.05.2024, „MARȘUL CARIEREI”- ediția cu numărul XIV, acțiune care încheie TÂRGUL OFERTEI EDUCAȚIONALE: „PAȘI ÎN CARIERĂ” – inclus în Calendarul Proiectelor de Educație Extrașcolară Județene (CPEEJ) 2023-2024, Nr. 1880/43AE/26.10.2023, Poziția 42, Domeniul Științific.

Târgul Ofertei Educaționale reprezintă, un eveniment în cadrul unui program mai amplu de consiliere în carieră: „PROFESIONIȘTII VIITORULUI”, program în care sunt incluși toți ELEVII DE CLASA A VII-A DIN JUDEŢUL SĂLAJ și care este finanțat și susținut de către CONSILIUL JUDEȚEAN SĂLAJ.

La eveniment alături de profesori, consilieri şcolari şi elevi au fost prezenţi Preşedintele Consiliului Judeţean, Dinu Iancu Sălăjanu; Vicepreședintele Consiliului Judeţean, Claudiu Bîrsan, Inspectorul Şcolar General, prof. dr. Gheorghe Vasile Bulgărean, inspectori școlari şi directori ai unităţilor de învăţămât.

În faţa unui auditoriu format din elevi ai claselor a VII-a şi a VIII-a, fiecare colegiu şi liceu din Zalău şi-a prezentat oferta educaţională într-o manieră originală și atractivă. La nivelul unităţilor de învăţământ ACTIVITATEA A FOST COORDONATĂ DE CĂTRE PROFESORII CONSILIERI ȘCOLARI.
Adresăm mulțumiri tuturor participanţilor!

PENTRU UN TUR VIRTUAL AL OFERTELOR EDUCAȚIONALE, ANUL ȘCOLAR 2024 – 2025, accesați Link-ul Târgului ofertei educaționale „Pași în carieră” Ediția 2024, ONLINE

Imaginile surprinse în timpul evenimentului sunt prezentate în galeria de mai jos.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fcjrae.salaj%2Fposts%2Fpfbid02C8F2jXoJvSqXfQ5gPqTGHTLTuVmjfBPZRehcQqw5VaAb2914AzAgvo1vJ97Gzsrdl&show_text=true&width=500&is_preview=true