Anunț – Organizare concurs pentru ocuparea unor posturi de CONSILIER ȘCOLAR

Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Sălaj, organizează concurs pentru ocuparea următoarelor posturi:

  • Un post de profesor în centre și cabinete de asistență psihopedagogică (în limba română), în cadrul CJRAE Sălaj cu activitatea în unitățile de învățământ: Liceul Tehnologic Nr. 1 Surduc și Școala Gimnazială Nr. 1 Gârbou;
  • Un post de profesor în centre și cabinete de asistență psihopedagogică (în limba română), în cadrul CJRAE Sălaj cu activitatea în unitățile de învățământ: Școala Gimnazială Nr. 1 Sânmihaiu Almașului, Școala Gimnazială Nr. 1 Zimbor și Școala Gimnazială Nr. 1 Cuzăplac.

Concursul va consta în susținerea următoarelor probe, pentru candidații calificați:

  • Inspecție specială la clasă, constând în susținerea unei activități de consiliere psihopedagogică: în data de 20 septembrie 2023, începând cu ora 11:00, la Școala Gimnazială „Gheorghe Lazăr” Zalău.
  • Probă scrisă (disciplina – consiliere psihopedagogică): în data de 21 septembrie 2023, începând cu ora 9:00 (la sediul CJRAE Sălaj).

 Pentru detalii despre înscriere și data concursului, accesați documentul următor:

 CJRAE_ Anunt concurs la nivel de unitate

 

Cererea pentru înscrierea în concurs: Se poate primi și completa la sediul CJRAE în momentul depunerii dosarului sau se poate descărca și completa accesând documentul: Anexa 1 – Cerere inscriere concurs

 

Bibliografie:

Programa/Bibliografia pentru concurs poate fi consultata la adresele de mai jos:

  • Susținerea la clasa a unei activitati de consiliere psihopedagogică (inspecție specială la clasă)

Orientativ, vă punem la dispoziție programele pentru disciplina consiliere și dezvoltare personală (gimnaziu), respectiv pentru disciplina consiliere si orientare (liceu) pe baza cărora poate fi elaborat proiectul activității de consiliere psihopedagogică:
https://www.cmbrae.ro/2017/wp-content/uploads/2022/11/Programa_gimnaziu_Consiliere-si-dezvoltare-personala.pdf

https://www.cmbrae.ro/2017/wp-content/uploads/2023/04/Programa_scolara_Consiliere-si-orientare_clasele-a-IX-a-a-XII-a.pdf

  • Proba scrisă la disciplina Consiliere psihopedagogică

https://www.cmbrae.ro/2017/wp-content/uploads/2022/11/Programa_titularizare_Consil_psiho_2020.pdf

sau:

https://www.titularizare.eu/legislatie-examen-titularizare/programa-titularizare-consiliere-psihopedagogica.html