Centrul Judeţean de Resurse şi de Asistenţă Educaţională Sălaj continuă seria webinariilor, organizate în acest an, cu webinarul „Modalități practice de antrenare a conștiinței fonologice” susținut de către prof. logoped Cristolțan Codruța Anca.
Webinarul a fost destinat cadrelor didactice din învățământul preșcolar care activează în cadrul Grădinițelor cu Program Prelungit Nr. 1, 2 și 3 Șimleu Silvaniei și celor din cadrul C.J.R.A.E. Sălaj.
Activitatea s-a desfășurat pe platforma Zoom, în data de 7.05.2021, ora 18.00 și a avut ca scop prezentarea unor modalități practice de antrenare a conștiinței fonologice a preșcolarilor.
Cadrelor didactice prezente le-au fost aduse în atenție informații de data recentă, cu privire la conceptul de conștiință fonologică și le-au fost oferite multiple sugestii de activități și jocuri didactice utile în antrenarea conștiinței fonologice.
Materialul prezentat în cadrul acestui webinar poate fi accesat mai jos.

Modalități practice de antrenare a conștiinței fonologice: https://drive.google.com/file/d/14M-T2h6TeZDjGyZsXw-V4pLAwgbi2jgp/view?usp=sharing