In perioada 26 – 28 martie 2019, Inspectoratul Școlar Județean Sălaj și Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Sălaj organizează Târgul Ofertei Educaționale „Pași în carieră”, ediția 2019.

Acest eveniment, important pentru orientarea școlară și profesională a elevilor de clasa a VII-a și a VIII-a, urmează a se desfășura în sala „Dialoguri europene” a Centrului de Cultură și Artă Sălaj (în zilele de 26 și 27 martie), unde liceele și colegiile din județ își vor prezenta oferta de școlarizare. Deschiderea târgului va avea loc marți, 26 martie 2019, începând cu ora 10:00, iar programul de vizitare a standurilor în cele două zile (26, 27 martie) va fi de la ora 10.00 la ora 14.00.

De asemenea, fiecare unitate de nivel liceal din Zalău, va participa la „Marșul Carierei” și își va prezenta într-o manieră originală și atractivă un moment reprezentativ vizând oferta educațională. Marşul carierei se va desfăşura joi, 28 martie, începând cu ora 13:00 în Piaţa 1 Decembrie 1918 (Platoul de marmură din faţa Prefecturii).  În public vor fi prezenți elevi de clasa a VII-a și a VIII-a din şcolile gimnaziale, însoţiţi de consilierul şcolar şi alţi profesori din unităţile şcolare participante.

Vă așteptăm!